datum objave: 05.12.2014.|print

Povodom Dana Grada Varaždina 06. prosinca i blagdana Svetog Nikole u prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu održana je 05. prosinca 2014. godine svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina. Uz članove Gradskog vijeća, dužnosnike Grada Varaždina i Varaždinske županije sjednici su prisustvovali mnogi veleposlanici i uzvanici među kojima je bila i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš.

Tom prilikom kao i svake godine dodijeljena su javna priznanja Grada Varaždina u 2014. godini. Plaketa Grada Varaždina dodijeljena je Društvu građevinskih inženjera i tehničara Varaždin povodom  obilježavanja 55. obljetnice postojanja i djelovanja Društva te za značajni doprinos razvoju graditeljske struke.

Na svečanoj sjednici plaketu je u ime Društva primila predsjednica Društva gospođa Mirna Amadori, dipl.ing.građ. Ovo vrijedno priznanje još je jedan pokazatelj dugogodišnjeg vrlo uspješnog djelovanja i rada Društva kao i motiv za daljnji rad te postizanje novih uspjeha.

Svoju čestitku DGIT-u Varaždin među prvima je uputio gospodin Dragan Blažević, dipl.ing.građ. Predsjednik hrvatskog saveza građevinskih inženjera, a čestitku prenosimo u cijelosti.

"Poštovana predsjednice Mirna Amadori, članovi Predsjedništva, svih radnih tijela i članice i članovi Društva građevinskih inženjera i tehničara Varaždin,

Najljepše Vam čestitam na vaših 55. godina izvrsnog i uspješnog rada, kao i na priznanju Grada Varaždina, koji je prepoznao Vašu kvalitetu, ustrajan i požrtvovan rad na promicanju svih vrijednosti našeg građevinarstva.

Izuzetna mi je čast i ponos biti predsjednikom HSGI-a koji pored svih ostalih vrijednih udruga u svom sastavu ima ovako uspješnu članicu.

Želim mnogo uspjeha u daljnjem radu i nadam se skorom viđenju".

Powered by CuteNews
Administracija
DRUŠTVO GRAĐEVINSKIH INŽENJERA I TEHNIČARA
Nikole Tesle 20, 42 000 Varaždin
e-mail: dgit@dgit.hr, www.dgit.hr
Upis u Registar udruga Varaždinske županije, MB: 03445372, OIB: 36646348757
IBAN Zagrebačka banka HR2123600001101744810
Predsjednik: Velimir Vujec, dipl.ing.građ.