9. Sabor Hrvatskih graditelja @ 26.01.2024.

Hrvatski savez građevinskih inženjera organizira deveti SABOR HRVATSKIH GRADITELJA koji će se održati 21. do 24. travnja 2024. u Cavtatu.

Održivo graditeljstvo postalo je prioritet suvremene graditeljske izvrsnosti i održivosti gospodarstva. Primjena elemenata takvog graditeljstva postaje sve veći pokazatelj podizanja opće društvene i stručne svijesti o tome što ostavljamo budućim naraštajima. Na skupu će se analizirati i druga aktualna pitanja graditeljstva, posebno investicije iz EU fondova i razmijeniti iskustva s kolegama iz Poljske. Zbog navedene je činjenice i osnovni tematski naziv 9. Sabora: HRVATSKA GRADITELJSKA IZVRSNOST.

Tim se nazivom nastojalo posebno istaknuti da je građenje za hrvatsko graditeljstvo i zacijelo hrvatsko društvo od esencijalne važnosti i da se zbog toga moraju osigurati održivi razvojni projekti koji mogu pokrenuti novi rast graditeljstva, ali i cjelokupnog gospodarstva. Takvi projekti danas su teško ostvarivi bez sredstava iz EU fondova.

Po prvi će se puta, uz nagradu za životno djelo zaslužnim članovima saveza dodijeliti GRADITELJSKI OSKAR - Nagrada Hrvatskog saveza građevinskih inženjera.

Pozivamo stručnjake iz svih područja graditeljstva da predstave značajne projekte, zanimljiva inženjerska rješenja i inovacije. Posebno ih pozivamo da na organiziranim plenarnim sjednicama i okruglim stolovima iznesu svoja promišljanja, saznanja i viđenja te da sa sudionicima skupa podijele svoja iskustva. Rok za predaju radova koji će se prezentirati na skupu je 1. ožujka 2024.

Sudionici 9. Sabora hrvatskih graditelja ostvarit će kroz program stručnog usavršavanja u graditeljstvu ukupno 30 školskih sati edukacije od čega 10 školskih sati u području tehničke regulative.

Pozivamo i sponzore da podrže 9. SABOR HRVATSKIH GRADITELJA, koji je izvrsna prilika da se predstave te skrenu pozornost na svoju djelatnost, proizvode i poslovne potencijale.
Detaljne informacije o ovom najvećem skupu graditelja u Hrvatskoj, kao što su:

mogu se naći na web stranici: http://sabor.hsgi.org

Ističemo mogućnost rezervacije Vašeg mjesta na 9. Saboru hrvatskih graditelja po povoljnijoj cijeni. Rana kotizacija iznosi 265 eura do 15. veljače 2024., nakon čega će se navedeni iznos povećati na 350 eura. Molimo vas da razmotrite prednosti rezervacije prije 15. veljače 2024.


News powered by CuteNews - http://cutephp.com