Hrvatski graditeljski forum 2023. @ 20.10.2023.

Hrvatski savez građevinskih inženjera organizira sedmi po redu HRVATSKI GRADITELJSKI FORUM koji će se održati 1. prosinca 2023. u Zagrebu. Forum je zamišljen kao prilika za okupljanje i javnu diskusiju bitnih dionika u sektoru graditeljstva kako bi se raspravljalo o problemima u graditeljstvu i mogućim rješenjima tih problema. Osim razmatranja problema svakako je važno ukazivati na poticajne i održive nove projekte i investicije. 

S ciljem promoviranja obrazovanja iz područja građevinarstva te ukazivanja na njegovu važnost u društvu, Hrvatski savez građevinski inženjera i u 2023. organizirat će svečanu dodjelu nagrada:

  a) nagrada za najbolji diplomski rad,
  b) nagrada za najbolji doktorski rad.

Na ovogodišnjem skupu, Hrvatski savez građevinskih inženjera i časopis GRAĐEVINAR dodijeliti će i posebnu nagradu za znanstvenu izvrsnost, kao priznanje autorima za najbolji znanstveni članak objavljen tijekom 2020. i 2021. godine u časopisu GRAĐEVINAR. Radi se o znanstvenim radovima koji su najviše citirani u 2022. godini i na taj način pomogli u podizanju faktora utjecaja časopisa.

Detaljne informacije o skupu HRVATSKI GRADITELJSKI FORUM 2023 kao što su:
  - teme i predavači,
  - podaci o broju bodova i kotizaciji,
  - lokacija održavanja skupa,
  - uvjeti marketinškog nastupa te
  - zanimljivostima vezanim za skup

objavljene su na web stranici: https://hsgi.org/hgf/hgf2023/


News powered by CuteNews - http://cutephp.com